Adomány

2024.01.24. 13:41

Pásztortarhonyával várták az ebédelni vágyókat Baján

Az Emel Kft. biztosította a melegétel-adományt január 24-én, a jótékonysági ételosztás napján a Ciszterci Házban.

Márton Anna

Április elejéig még tart a jótékonysági program

Fotó: Márton Anna

Összesen 200 adag pásztortarhonya készült az Elizabeth Hotel konyháján a rászorulóknak. A közterület-felügyelet munkatársai 70 adag meleg ételt kiszállítottak a külterületeken élő rászorulók részére. Az ételt Binszki József plébános áldotta meg. A Barátok temploma Karitász csoportja és dr. Zöld László Csabáné vett részt az ételek kiosztásában, a jótékonysági ételosztás a Cselekvő Fiatalokért Egyesület szervezésében valósult meg.

Dr. Zöld László Csabáné, a jótékonysági ételosztás fő szervezője hírportálunknak elmondta: tavaly november 13-án kezdték az ételosztást, azóta folyamatosan, minden héten meleg étellel várják az ebédelni vágyókat.

Fotó: Márton Anna

– Ez rekordnak számít, hisz összesen 19 alkalommal tartunk jótékonysági ételosztást. Mindig vannak újak, akik jönnek, de ugyanakkor csatlakoznak új felajánlók is. Magánszemély adományából a meleg étel mellé sikerült gyümölcsöt is biztosítani három alkalommal. Azt gondolom, látható, hogy van rá igény – mondta a baon.hu-nak dr. Zöld László Csabáné. 

Április elejéig még tart a jótékonysági program, minden szerdán 11 óra után várják a rászorulókat. Jövő héten a Máltai Szeretetszolgálat adományából készül milánói spagetti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában