Bácskai Kultúrpalota

2024.01.08. 07:00

Közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítést tartanak Baján

2024-ben is folytatódik A megértés rétegei – közönségtalálkozóval egybekötött kortárs magyar filmklub Baján. Ennek a rendezvénysorozatnak első állomására várják a közönséget január 18-án 18 órától Baján, a Bácskai Kultúrpalotába a Larry című film vetítésére. Az est vendége: Bernáth Szilárd rendező, akivel Szász Csongor filmkészítő, szakíró beszélget.

Rab Rita

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A belépés díjtalan. A program a Nemzeti Kulturális Alap Filmművészet Kollégiumának támogatásával valósulhat meg, a Bácskai Művelődési Központ szervezésében.

Az ’A’ kategóriás Tallinn Black Nights Filmfesztiválon volt a világpremierje Bernáth Szilárd LARRY című alkotásának. Észak-Európa élvonalbeli szemléje 2022. novemberében 26. alkalommal vonultatta fel a kortárs film legizgalmasabb alkotásait az észt fővárosban.
Bernáth Szilárd első mozifilmje a cottbus-i fesztiválon duplázott: az ifjúsági kategória legjobb filmje és a fesztivál legjobb első filmje díjat is elnyerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában