Sportág

2024.01.12. 18:40

Ingyenes nordic walking oktatást tartanak Kecskeméten

A nordic walking az egyik legnépszerűbb sportág manapság és különösen az idősebbek körében népszerű. Segítségével kíméletesen, de hatékonyan fejleszthető például az állóképesség.

Lizik-Varga Katalin

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Mint minden sportban, itt is nagyon fontos a helyes technika elsajátítása. Ebben nyújtanak segítséget a Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda alkalmai, melyeken szakember segítségével lehet elsajátítani a nordic walking alapjait – olvasható az Egészségfejlesztési Iroda honlapján. 

A Kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda szervezésében csoportos nordic walking oktatás működik Kecskeméten, melyen a részvétel teljesen ingyenes. Tapasztalt nordic walking instruktor segítségével lehet elsajátítani a mozdulatsorokat. Az oktatás havi rendszerességgel indul és négy egymást követő alkalomból áll. Az alkalmakat a Kecskeméti Arborétumban, keddenként 10 órától tartják. Botot is biztosítanak az oktatás idejére, azonban az eszköz korlátozott számban érhető el. 

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. Telefonszám: 06-30/1796574, [email protected].

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában