Baon podcast

2024.01.17. 11:25

Beindult az élet Kecskeméten: programok sokasága kínál szórakozást – podcast

Az év eleje pihenéssel indult, viszont mostanra már az aktív kikapcsolódást is élvezhetjük Kecskeméten, hiszen ezen a héten is színes programokat kínál a város.

Orosz Fanni Flóra

Illusztráció

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A héten új kiállítás tekinthető meg a Katona József Könyvtár Helyismereti gyűjteményében. Ács Imre mesterpedagógus a szakácsmesterség igazi (könyv)gyöngyszemeit adja kölcsönbe a kecskeméti könyvtárnak, mely remekműveket egészen április végéig lesz lehetőség megszemlélni a II. emeleti vitrinekben. 

Január 18-án azoknak a kisgyermekeknek kedvez a könyvtár, akik a robotika világa iránt érdeklődnek akár kezdő, akár haladó szinten, hiszen minden csütörtökön 15:00-tól Könyvtári Robotórát tartanak.  

Ugyanezen a napon a Mathias Corvinus Collegium kecskeméti képzési központja Képeslap Keletről: A Transszibériai vasúttal Oroszországon át címmel szakmai rendezvényt szervez a Széchenyi István Közösségi Házban 17:00-tól. 

A tél hagyományosan a disznóvágások időszaka is, ezért idén is megrendezik e hét szombaton a hagyományőrző disznóvágást reggel 8 órától a Kecskeméti Vadaskert előtti zöld területen. 

További programok és részletesebb beszámoló az eseményekről az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában