Őrizzük együtt a magyar kultúrát!

2024.01.09. 17:08

Alkotó pályázatot írt ki a szabadszállási Kultúrkapocs Egyesület

Őrizzük együtt a magyar kultúrát! címmel írt ki alkotói pályázatot a szabadszállási Kultúrkapocs Egyesület 16 éven felüliek részére.

Gulyás Sándor

Ghyczy György kiállítását nézhetik meg a művészetkedvelők Baján

Fotó: shutterstock. com / illusztráció

A szervezők a magyar Himnuszhoz köthető gondolatiság mentén várják az alkotásokat. A nevezők szabadon választott technikával készíthetnek rajzokat, festményeket, fotókat, montázst, és egyéb más kevert technikával készült alkotást. A pályázatnak tartalmaznia kell a művet és az alkotó elérhetőségét. 

Az elkészült munkákat január 18- án 13 óráig lehet leadni személyesen a helyi Dörmögő Kávéházban, postai úton, a 6080 Szabadszállás, Mindszenty tér 4., illetve elektronikus úton: kulturkapocsegyesü[email protected] e-mail címen. Az első három helyezett 20, 10, 5 ezer forint értékű ajándékcsomagot kap és egy, két személyre szóló Dörmögő menüt. Eredményhirdetés január 22-én ünnepélyes díjátadó keretében lesz a magyar kultúra napja alkalmából egy rendhagyó irodalomóra keretében. Az alkotásokból a Kultúrkapocs Egyesület nagytermében nyílik kiállítás.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában