Minősítés

2024.01.17. 11:37

A Sugovica szabadstrand Magyarország kincsei védjegyet kapott

A minősítési eljárás lefolytatása után Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület NKft. 2023. október 13-án döntött a Magyarország kincsei – Vízparti strand védjegy odaítéléséről a bajai Kamarás-Duna Sugovica szabadstrand részére.

Márton Anna

A védjegyet annak megszerzésétől kezdve két éven át használhatják a strandok, Baja város esetében 2025. év végéig

Forrás: Beküldött fotó

A Magyar Turisztikai Ügynökség küldetése a teljes hazai turisztikai szektor fejlődésének elősegítése. Ennek egyik eszköze a szolgáltatási színvonalat objektív szempontok mentén mérő Magyarország kincsei védjegy, mely különböző turisztikai területek szolgáltatói számára szerezhetőek meg. A védjegy megszerzésével a végső cél az ország turisztikai versenyképességének növelése. 

A védjegy különböző turisztikai területek szolgáltatói számára szerezhető meg. Az ernyővédjegyhez jelenleg 8 védjegytípus tartozik: gyógyhely, gyógyfürdő, wellnessfürdő, élményfürdő, vár, kastély, vízparti fizetős strand és vízparti ingyenes strand. Az ernyővédjegyet a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület működteti. A védjegy megszerzéséhez minden kategóriában önkéntesen jelentkezhetnek a szolgáltatók. A védjegyet annak megszerzésétől kezdve két éven át használhatják a strandok, Baja város esetében 2025. év végéig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában