Adventi látogatás

2023.12.14. 17:51

Megvendégelték a kecskeméti Wojtyla-ház szegényeit – galériával

A Wojtyla Barátság Központ vendége volt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, valamint Leviczky Cirill és Jánosi István önkormányzati képviselők, és Ignácz Bence, a Kecskeméti Szakképzési Centrum (KSZC) főigazgatója csütörtökön.

Horváth Péter

Melegebédet kaptak a szegények Kecskeméten

Fotó: Bús Csaba

Az adventi látogatás során a polgármester méltatta a Wojtyla-ház csapatát, kiemelve, hogy az év minden napján a sorsközösség tagjait szolgálják, és biztos pontot jelentenek a város szegényeinek életében. Ezután Szemereyné Pataki Klaudia átadta a város ajándékát a közösségnek, a Kecskeméti Piac árusainál levásárolható utalványokat, melyről mi is írtunk korábban. Az utalványok segítséget jelentenek abban, hogy a szegény sorsúak karácsonya valamivel gazdagabb legyen idén. Az ajándékot Farkas P. József alapító vette át. Leviczky Cirill képviselő, a KSZC kancellárja és Ignácz Bence főigazgató gulyáslevest készített a Wojtyla szegényeinek. A főigazgató és Jánosi István is ünnepi gondolatokkal köszöntötte a jelenlévőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában