Meglepetés

2023.12.21. 07:00

Közel 900 tábla csokit kaptak a kecskeméti kórházban gyógyuló gyerekek

Közel 900 tábla csokit kaptak a kecskeméti kórházban gyógyuló gyerekek – számolt be Facebook-oldalán a hírről a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház.

Maksa Balázs

Közel 900 tábla csokoládé érkezett a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára

Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldala

Mint az a kórház bejegyzésében olvasható, a Soha Ne Add Fel, Lázár Bence Közhasznú Emlékalapítvány három évvel ezelőtt csatlakozott az „Egy tábla szeretet mozgalomhoz”, mely csokigyűjtő akciónak célja, hogy mosolyt csaljanak a kórházban fekvő gyermekek arcára. A programot már tavaly is támogatta többek között a kecskeméti Kodály Zoltán Ének-Zenei Iskola, és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, de idén gyűjtöttek Kerekegyházán, Felsőlajoson, Ladánybenén, Lajosmizsén és még Budapesten is.

– Az összefogásnak és a jószívű adományozóknak – számos vállalkozásnak és magánembernek – köszönhetően több, mint 2000 tábla csokoládé gyűlt össze, melyből hétfő délután közel 900 tábla érkezett a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára. Az összegyűlt csokikat Lázárné Márta hozta el intézményünkbe – osztotta meg a jó hírt a kórház.

– A bent fekvő, nálunk gyógyuló gyermekek nevében szívből köszönjük mindenkinek, aki részt vett a csokigyűjtésben! Igazán édes karácsonyunk lesz! – zárul a bejegyzés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában