Ajándékok

2023.12.20. 20:24

Játszva gyógyulhatnak a kecskeméti kórházban a kis betegek

Számos ajándékkal lepték meg a kecskeméti kórház csecsemő- és gyermekosztályát a kadafalvi iskola dolgozói, tanulói – adta hírül közösségi oldalán a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház.

Maksa Balázs

Mesekönyveket, kifestőket, kirakókat, társasjátékokat, színes ceruzákat, édességeket hoztak a gyerekeknek

Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Facebook-oldala

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályára látogatott a Kadafalvi Általános Iskola Tagintézmény-igazgatója, Rindt-Kiss Sándor, az iskola diákönkormányzatának vezetője, Técsiné Solymosi Sarolta és az oktatási intézmény három tanulója – írták.

Mint hozzátették, az iskola munkatársai és diákjai – csatlakozva a Szeretetcsoki programhoz, a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági-támogató országos programjához – mesekönyveket, kifestőket, kirakókat, társasjátékokat, színes ceruzákat, édességeket hoztak, külön gondolva a cukorbetegséggel élő gyermekekre is.

Az ajándékokat Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató és az osztály vezető ápolója, Vidéki-Nagy Renáta köszönte meg a gyermekek nevében a gyerekosztály játszószobájában, ahol már tűkön ülve várták kis betegeink, hogy felfedezzék az újdonságokat – írta bejegyzésében a kórház.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában