Kecskemét

2023.12.16. 21:00

Idegen nyelvű karácsonyi vetélkedőt rendeztek a Kandóban

Kecskeméten, a Kandó Kálmán Technikum Idegen Nyelvi munkaközössége Santa Claus / Nikolaus vagyis a karácsonyi ünnepkör jegyében rendezett vetélkedőt a napokban.

Sebestyén Hajnalka

A tanári csapat is kitett magáért

Forrás: Beküldött fotó

A versenyen 15 négy fős angolos, németes diákcsapat és egy tanári csapat indult. A résztvevők 10 állomáson vehettek részt, a feladatok forgószínpadszerűen váltották egymást, az egyes állomásokon maximum 10 percet töltöttek a csapatok – tudtuk meg Horváth Zoltán angoltanártól.

A feladatok között volt keresztrejtvény, szöveg kiegészítés, memóriajáték, karácsonyi dal felismerés, puzzle kirakás, rajzolás bekötött szemmel instrukciók alapján, totó, kvíz, és mézeskalács díszítés is. A diákok megvendégelésére a nyelvtanárok különféle süteményeket és 200 mézeskalácsot készítettek.

Forrás: Beküldött fotó

A következő eredmények születettek, azaz a nyertesek és tanáraik:

  1. Schőn Lili, Dobár Hanna (felkészítő tanár: Merényiné Nagy Gabriella), Tóth Anna (f. t.: Váradi Csilla) 9E
  2. Kapitány Réka, Lédeczi Réka (f. t.: Király Márta Mónika 10E), Németh Lili Hanna, Szabó Zita (f. t.: Adler Béla 11E)
  3. Szakos Balázs, Gáspár Ákos, Kecskés Szabolcs (f. t.: Szadeczki Csilla),  Fekete Bence (f. t.: Merényiné Nagy Gabriella)10AB

A tanári csapatban részt vett Barkó Andrea, Radóczi-Boncz Nikolett, Szabó Béláné Rita és Deres László. A legjobb eredményt ők nyújtották, őket külön jutalmazták.

A nyeremény stílusosan 1-1 mikuláscsomag volt az 1-3. helyezettnek, de a taps mindenkinek járt a jó teljesítményért. A jó hangulatú vetélkedőn a diákok és tanárok élvezték a változatos feladatok megoldását. 




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában