Jótékonyság

2023.12.22. 08:56

Ételt osztottak a rászorulóknak Baján

Az idei év utolsó jótékonysági ételosztását tartották a héten Baján a Ciszterci Házban. Rózsahegyi Zsoltné és családja jóvoltából töltött káposztával várták a rászorulókat. Az ételt a Hotel Elizabethben főzték meg és a Cselekvő Fiatalokért Egyesület, valamint a bajai Szent Antal plébánia karitász csoportjának segítségével osztották ki.

Rab Rita

Ételt osztottak

Fotó: Rab Rita

A tanyavilágban élők és a mozgásukban korlátozottak számára a közterület-felügyelet munkatársai juttatták el az adagokat. Az ételeket szokás szerint Toldi Norbert atya áldotta meg. – A jótékonyság itt még nem ért véget, hiszen a Nagycsaládosok Országos Egyesülete befőttet, savanyúságot és muffint juttatott el hozzánk, melyekkel elsősorban a gyermekes családokra gondoltunk. Köszönöm szépen a felajánlásokat és az önzetlen munkát, ami nélkül mindez nem valósulhatna meg hétről hétre. Nagy öröm, hogy még mindig érkeznek újabb és újabb támogatók, akik segíteni szeretnénk a karitatív akció sorozatunkat – mondta dr. Zöld Lászlóné képviselő. – Jövőre is folytatjuk, addig is áldott, békés ünnepeket kívánunk, legközelebb 2024 január 3-án találkoznak újra – tette hozzá a képviselő asszony.

Fotó: Rab Rita


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában