Disznóvágás

2023.12.20. 15:22

Disznótorossal látták vendégül a lakitelekieket

Pörkölt, disznótoros-kóstoló, tea, forralt bor, élelmiszercsomag – ezek várták a lakitelekieket két helyi vállalkozó jóvoltából a művelődési házban a hétvégén. Varga György és Csordás Attila ugyanis ebben az évben is folytatták közös hagyományukat, és immár hatodik alkalommal rendezték meg a lakiteleki disznóvágást.

Vajda Piroska

A meghívott vendégeket pörkölttel kínálták, valamint minden résztvevő ajándékcsomaggal térhetett haza

Forrás: Beküldött fotó

Az esemény célja, mint mindig, hogy a lakiteleki családok együtt töltsenek el egy napot és érezzék jól magukat. Ugyanakkor a két helyi vállalkozó ezzel a rendezvénnyel szeretné felhívni a figyelmet az adakozás fontosságára, melyet vállalkozóként társadalmi kötelességünknek éreznek. A meghívott vendégeket pörkölttel kínálták, valamint minden résztvevő ajándékcsomaggal térhetett haza. Azoknak a meghívottaknak, akik nem tudtak megjelenni a rendezvényen, a helyi önkormányzat a tanyagondnoki busszal szállította ki a felajánlott ételt valamint a disznótoros kóstolót. Az ünnepélyen további felajánlások is – köztük egy laptop – megfelelő gazdára találtak – tudtuk meg a főszervező, Varga Györgytől. 

Forrás: Beküldött fotó


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában