Rádió1

2023.12.14. 20:45

Balázsék kecskeméti kitelepülésén is búcsúztatták Vadon Janit – galériával, videóval

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani utoljára adott együtt élő kitelepülési műsort a Rádió1 színeiben. Kecskemét főterén, a téli fesztiválon csütörtök este, 17 és 20 óra között várták régi és új hallgatóikat.

Sebestyén Hajnalka

Kecskemét főterén várták a hallgatókat Balázsék

Fotó: Bús Csaba

December 14. a kecskeméti rádiózás történetében mérföldkő lehet, megérkezett a 96,5 MHz-re a Rádió 1, és ezzel együtt Balázsék is reggel 6-10 óráig. Ennek népszerűsítésére csütörtökön este élő kitelepülést adtak a város főterén. 

A Kossuth téri résznél, a nagyszínpad előtt mintegy ezer ember jött össze, hogy együtt hallgassa a srácokat, és egyben búcsút vegyen Vadon Janitól. Hiszen mint ismert, Jani januártól 15 év után elhagyja a csapatot, új kihívások vonzzák, és szeretné megvalósítani több régóta dédelgetett álmát. 

A közönség nagyon vegyes volt. A beszélgetéseket hallgatva a tömegben, többen törzshallgatónak tűntek, akik eddig többek között online hallgatták a Balázsék műsort. Sokan azonban talán először hallhatták őket rádióban csütörtök reggel a régi és népszerű kecskeméti frekvencián. 

Az azonban biztos, hogy nagyon jó kedv jellemezte a három órás kitelepülést. Rengeteget nevetett a közönség a srácok humoros megszólalásain. Hozták a formájukat, a három óra nagyon gyorsan eltelt. Ráadásul rengeteg ajándékkal érkeztek, így több játékkonzol és értékes hangfal is gazdára talált, a támogatók jóvoltából. 

Ahogyan sok más kitelepülésen is, így a kecskemétin is több ajándék fogadta a srácokat a hallgatóktól. Janinak például kedvenc ballószögi cukijából krémest hozott az egyik hallgató, és a karácsonyi vásárban árusító erdélyi kürtös kalácsos hölgy is megajándékozta őket egy-egy finomsággal.

Balázsék sok-sok évvel ezelőtt, 2010-ben, még a Morning Show színeiben már jártak Kecskeméten, egy reggeli adás kapcsán. A hallgatók bizakodhatnak, hogy a most decemberi után, 2024-ben újra ellátogatnak a hírös városba Balázsék, azaz most már csak Balázs és Feri, de egyelőre csak találgathatunk, ki lesz a harmadik az oldalukon. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában