Jótékonyság

2023.12.02. 11:13

A súlyosan beteg kétéves Leventének gyűjt a Kecskeméti Vadaskert

Segítsünk Leventének! – e mottó jegyében összefogásra buzdít minden kedves látogatót a Kecskeméti Vadaskert. Egyik dolgozójuk kétéves gyermeke súlyos leukémiában szenved. A kis hőst szeretnék megsegíteni azzal, hogy a december 10-ei vasárnapi bevételt a családnak ajánlják fel.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Kecskeméti Vadaskert egyik kedves munkatársának gyermekénél a leukémia ritkább és agresszív fajtáját diagnosztizálták szeptember elején. A kétéves kisfiú kemoterápiás kezelést kap, hosszú időt töltött intenzív osztályon életveszélyes állapotban. Levente az orvosokat megcáfolva, kitartó kis hősként egy hónapos küzdelem után 2023. október 30-án elhagyhatta az intenzív osztályt.

A későbbiekben csontvelő-transzplantációra lesz szüksége, már keresik számára a megfelelő donort. Otthon két testvére, egy 13 éves és egy 3 éves fiú és édesapja várja haza.

A kezelések elején járnak, még nagyon sok van hátra, a tartalékaik elfogytak, számukra egyre nehezebbek a mindennapok. A Kecskeméti Vadaskert kollektívája folyamatosan támogatja a családot, most a látogatók segítségét is kérik.

December 10-én, vasárnap várnak minden kedves látogatót a Vadaskertbe, mert az aznapi bevételt Leventének és családjának ajánlják fel támogatásként. Ezen a napon a Vadaskert látványetetésekkel, ajándék arcfestéssel, forró teával várja vendégeit. Aki szeretne segíteni Leventének, és közben kellemes élményeket szerezni a Vadaskertben, mindenképpen látogasson ki december 10-én az állatkertbe. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában