Meghitt pillanatok

2023.12.23. 12:36

A falukarácsonyon együtt ünnepeltek a móricgátiak – galériával

Kézműves foglalkozások, hangulatos koncert is része volt a karácsony előtti készülődésnek Móricgáton és a közösen elkészített díszek a falu karácsonyfájára kerültek.

Tapodi Kálmán

A gyerekek betlehemes előadását is láthatták a nézők

Fotó: Tapodi Kálmán

Az ünnepváró esték helyszíne az ünnepi fényekkel, betlehemmel díszített játszótér melletti közösségi tér volt. A negyedik adventi gyertya meggyújtása előtt Kósa István református lelkész és Kapás Mihály plébános áldották meg az egybegyűlteket. A pénteki összejövetelen Tóth Antal alpolgármester köszöntötte az ünneplőket és röviden szólt az idei év eredményeiről és a jövőbeni tervekről. Az alpolgármester a szeretet gyertyáját a gyerekek közreműködésével gyújtotta meg, majd a művelődési házban folytatódott a falukarácsony. A fiatalok betlehemes előadást követően után a jászszentlászlói Hangász együttes adott műsort. A rendezvényt az önkormányzat jóvoltából közös vacsorával zárták és a résztvevőket az idei évben megjelent Móricgát története című kiadvánnyal ajándékozta meg a Móricgátért Egyesület.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában