Kecskemét

2023.11.01. 11:33

Hajdú B. István volt a Kerekegész legújabb előadója – galériával

A Neumann János Egyetem Kerekegész elnevezésű programsorozata egy alulról induló hallgatói kezdeményezés, közéleti beszélgető fórum.

Orosz Fanni Flóra

Hajdú B. István sportriporter (középen) mesélt a kecskeméti egyetemen

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A Neumann János Egyetem előadássorozata újabb nagy névvel bővült, hiszen kedd este Hajdú B. István, a hazai sport hangja mesélt tapasztalatairól a fiataloknak. Több aranyérem megszerzésénél is ő kommentált, többek között labdarúgás, vízilabda és úszás sportágakban. Hajdú B. Istvánra a Bajnokok Ligája hangjaként is hivatkoznak, ezúttal pedig a Neumann János Egyetem termét is megtöltötte történeteivel.

Az eseményen a beszélgetés mellett hangsúlyt kapott a kulináris élmény is. Ezúttal a soltvadkerti Font Pincészet támogatta az italkóstolót.

A Kerekegész emellett fontosnak tartja a különböző korosztályok közti kapcsolatot és kommunikációt, ezért az eseményen a középiskolásoktól az alumni tagjaiig bárki részt vehetett. A középiskolásokkal való együttműködés jegyében a Kecskeméti Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat elnöke, Dovicsin Máté is részt vett az esten.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában