Beruházás

2024.05.29. 20:29

Megújul az ágasegyházi ravatalozó

Jól halad az ágasegyházi ravatalozó felújítása. Az egyik leglátványosabb eleme a tetőcsere már megvalósult, hamarosan a térköveznek a szakemberek.

Sebestyén Hajnalka

A község szélén található temetőben a ravatalozó felújítása május elején vette kezdetét. Füredi János polgármester elmondta: az önkormányzat önerőből finanszírozza a munkálatokat. A főépületen lecserélték a tetőzetet, melynek részeként új esőcsatornát tettek és a farésze is teljesem megújult. Az épületen belül hamarosan a villamos hálózatot korszerűsítik. Mindezek mellett külső és belső festést is elvégzik. A ravatalozóhoz tartozó mellékhelyiséget szintén modernizálják, a tetőcserén és egyéb javításokon túl oda új nyílászárókat is beépítenek.

ravatalozó, beruházás, Füredi János
Füredi János Ágasegyháza polgármestere a megújulóban lévő ravatalozónál
Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az épületek környékét is rendezik, térkővel borítják le az utat, hogy – minden időjárási körülmények között – kulturáltan tudjanak közlekedni, gyalogosan és autóval egyaránt. A munkálatok nyáron fejeződnek be.

Füredi János végül még egy jó hírt megosztott. Hamarosan elkezdődhet a folyamatban lévő rendezési tervnek köszönhetően 20–25 telek kialakítása a településen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában