Programajánló

2023.10.16. 12:53

Moziestet tartanak Kecskeméten

A szombati első kecskeméti Zöld Civil Piknik után tovább dolgonak a szervezetek a környezetvédelem érdekében, ennek pedig egy színes rendezvényeként filmklubba invitáljk az érdeklődőket.

Orosz Fanni Flóra

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Október 17-én kedden filmvetítést, beszélgetést, vitaest sorozatot tartanak a Holnap című dokumentumfilm kapcsán fenntarthatósági témákról. A rendkívüli moziest kedden 18:00 órakor kezdődik Kecskeméten a Hunyadivárosi Közösségi Házban.

– A filmben egy fiatal filmes csapat a jelenben keresi azt, ami a jövőhöz fontos. Megismerkedünk azokkal, akik közösségben, szövetkezetben, döntéshozó pozícióban bátran és vidáman, együtt teremtenek egy zöldebb, értelmesebb és – nem utolsó sorban – boldogabb társadalmat. Legyen ilyen a holnap számunkra itt is Magyarországon, Kecskeméten! – olvasható az esemény leírásában.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött minden egyes alkalomra külön! A filmvetítés a Fenntartható Fejlődés Szakkerekasztal és a Hunyadivárosi Közösségi Kert szervezésében valósul meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában