Táncos lányok a parketten

2023.10.20. 15:27

Mazsorett fesztivált rendeznek Kiskőrösön

Országos Mazsorett Fesztivált rendeznek szombaton Kiskőrösön.

Barta Zsolt

Négy csoporttal lépnek fel a szombati fesztiválon a kiskőrösiek

Fotó: Barta Zsolt

Most a táncosokat a Bem iskola tornacsarnokában lehet megnézni. Gmoser György a kőrösiek vezetője hírportálunknak elmondta, hogy öt városból, négy korcsoportban 20 csapat indul a megméretése. Így láthatunk csoportokat Debrecenből, Sárvárról, Kiskunfélegyházáról, Soltról is. A rendezvény 14 órakor kezdődik. 

Kérdésünkre, hogy kevés település küldte el a táncosait, Gmoser György szerint, többet nem is fogadhattak volna. Jelenleg ugyanis 20 órakor fejeződik be a rendezvény. Így több csoport nem tudott volna fellépni ezalatt az idő alatt. Kiskőrösről indul a Sarki fény, az Orchideák, a Gyöngyszem és a felnőttek csoportja is. Illetve versenyen kívül bemutatkoznak a helyi óvodások is. 

Hogy miért pont a Bem iskolában tartják a rendezvényt? A művelődési ház színházterme például a debreceniek szerint szűknek bizonyult. A sportcsarnok jó lenne, de a sportolók lefoglalják a küzdőteret, mondta a Gmoser György, aki Gubacsi Zsófi kollégájával minden nap tartanak próbákat a gyerekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában