Környezetvédelem

2023.10.24. 20:01

Ismét gyűjtik az elektronikus hulladékot Csólyospáloson

A község önkormányzata a településen keletkezett felesleges elektronikai készülékek, eszközök összegyűjtésére ismét akciót szervez.

Tapodi Kálmán

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

– Október 28-án, 8-16 óra között nyílik lehetőség arra, hogy a lakosság illetve a településen működő intézmények, cégek éljenek a felkínált lehetőséggel. Aznap a szelektív hulladékgyűjtő szigeten, a volt sertésfelvásárló telepen gyűjtjük a használhatatlan, de épségben lévő elektromos eszközöket.  Például világítótesteket, világítástechnikai berendezéseket, szórakoztató-elektronikai berendezéseket, információs és távközlési eszközöket, háztartási gépeket, barkácsgépeket. Térítésmentesen leadható és elszállításra kerül minden olyan készülék, amely villamos árammal, elemmel, akkumulátorral működik – közölte Á.Fúrús János polgármester, aki hozzátette: a szétszedett, hiányos berendezéseket nem lehet leadni, de a használhatatlan akkumulátorokat átveszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában