Szabadszállás

2023.09.13. 19:48

Vármegyei érték lett a szakácsverseny

Felvételt nyert a Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete szakácsoknak szóló melegkonyhás szakácsversenye a Bács-Kiskun Vármegyei Értéktárba, ami Asztalos István, az egyesület elnöke kezdeményezésére 2018-ban indult el.

Gulyás Sándor

Forrás: shuterstock.com / illusztráció

A szakácsok által felhasznált alapanyagok tekintetében a vidéki és hazai termelés is visszaköszön. A vetélkedés során a séfek új ételeket alkotnak, mégpedig minden évben a meghatározott alapanyagok felhasználásával. A kezdeményezés sikerét bizonyítja, hogy mindössze hat év kellett ahhoz, hogy a Magyarország étele szakácsverseny bekerüljön a nemzetünk értékei közé.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában