Program

2023.09.11. 17:11

Őszi látványetetést tartott a Kecskeméti Vadaskert – galériával

Néhány héttel ezelőtt éjszakai látványetetést láthattak a Vadaskertbe látogatók, vasárnap pedig nappal is megismételték a különleges programot.

Orosz Fanni Flóra

Nyuszikat is etettek a gyerekek

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Szeptember 10-én, vasárnap őszköszöntő családi napot tartott a Kecskeméti Vadaskert, ahol egész napos programmal készültek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szerencsére az ősz első napjai is nyárias időben teltek, ezért a vadaskert rendezvényére is sok család ellátogatott a hétvégén.

Délelőtt és délután is különleges látványetetésekkel készültek a látogatóknak. Ormányos medvéket, makákókat, szarvasokat, csacsikat, vidrákat és még megannyi állatot láthattak falatozni a vadaskertbe látogatók, sőt a legbátrabbak saját kézből is etethettek néhányat közülük. Az időponthoz kötött etetések mellet a legkisebbeknek egész napos arcfestéssel, ugrálóvárral is készültek a szervezők, a jó hangulatot pedig a Veronaki együttes koncertje és a színpadi bűvésztrükkök is fokozták. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában