Esti program

2023.09.14. 17:56

Milagro Santana Tribute Band ad ingyenes koncertet a Romkertben

Vasárnap 20 órakor újra fellép a Milagro Santana Tribute Band a kecskeméti Romkertben, tisztelegve példaképük Santana előtt. Ezúttal is minden korosztályt invitálnak a latin zene világát megidéző estjükre.

Sebestyén Hajnalka

Tizedik alkalommal várják vasárnap este a Santana rajongókat, a latin dallamokat kedvelőket a Romkertbe

Forrás: Beküldött fotó

A kecskeméti együttese hagyományosan minden év nyarán, július 20. körül, Santana születésnapja alkalmából adnak ingyenes koncertet. Idén azonban az időjárás miatt ez meghiúsult. Így most pótolják. 

Mint arról korábban már írtunk: a Milagro Santana Tribute Band Kelet-Közép-Európa egyetlen Santana tribute zenekara. Tizedik alkalommal várják vasárnap este a Santana rajongókat, a latin dallamokat kedvelőket a Romkertbe. 

Csonka Zoltán gitáros, az együttes frontembere elmondta: a Romkertet nagyon kedvelik helyszínként, mely a legideálisabb számukra. Hangulatos, kiváló atmoszférája van, sokan elférnek. Az idei koncert repertoárja a korábbi évekhez képest egy kicsit más lesz. Jobban illeszkedik a Romkert hangulatához, kicsit ráerősítenek a mediterrán miliőre a latin zenét színesítik egy kis rockos, illetve lírai vonallal. Így az est folyamán lesznek lendületesebb és elmélyülős dallamok is egyaránt. Bíznak benne, minden korosztály megtalálja a kedvére valót, és egy nagyszerű élménnyel térhet haza.

A kilenctagú zenekar tagjai kecskemétiek és környékbeliek: Kiss Imre dob, Belicza András timbales, Moroni János konga, Rádi Tamás billentyű, Bakó Árpád basszusgitár, ifj. Csonka Zoltán gitár, Ilok Rudolf ének, Uzsorás Ádám ének és Csonka Zoltán gitár. A 2010- ben alakult zenekar az eltelt évek során jól összeszokott, az ország számos pontján fellépnek, de sikerrel játszottak már az országhatárainkon túl is. A Romkerti koncertjeikre rendszeresen hívnak vendégzenészeket is. Ezúttal Pulius Tibor, a város emblematikus gitáros egyénisége, valamint a diákéveit Kecskeméten töltő Kertész Iván énekes lép színpadra a zenekarral. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában