Kecskemét

2023.07.21. 19:24

Santana-dallamok hallhatók a Romkertben az ingyenes koncerten

Július 25-én, kedden 20 órakor a Milagro Santana Tribute Band ad koncertet a kecskeméti Romkertben, tisztelegve példaképük, Carlos Santana előtt. Ezúttal is minden korosztályt invitálnak a latin rockzene világát megidéző estjükre.

Sebestyén Hajnalka

A romkerti koncertek mindig sikeresek

Fotó: Kapott fotó

 A Milagro Santana Tribute Band Kelet-Közép-Európa egyetlen Santana tribute zenekara. Minden év nyarán, július 20. körül, Santana születésnapja alkalmából ingyenes koncertet szerveznek Kecskeméten, a Romkertben. Idén immár tizedik alkalommal várják a Santana-rajongókat, a latin dallamokat kedvelőket e hangulatos miliőbe. Csonka Zoltán gitáros, az együttes frontembere elmondta: már nagyon várják a koncertet. 

– Évek óta már a Romkert a koncertünk helyszíne, mely szerintünk a legideálisabb. Hangulatos, kiváló atmoszférája van, sokan elférünk. Az idei koncert repertoárja a korábbi évekhez képest egy kicsit más lesz. Jobban illeszkedik a Romkert hangulatához, kicsit ráerősítünk a mediterrán miliőre, a latin zenét színesítjük egy kis rockos, illetve lírai vonallal. Így az est folyamán lesznek lendületesebb és elmélyülős dallamok is egyaránt. Bízunk benne, minden korosztály megtalálja a kedvére valót, és egy nagyszerű nyáresti élménnyel térhet haza – mondta Csonka Zoltán, akinek immár a fia is több éve tagja a zenekarnak.

A kilenctagú zenekar tagjai kecskemétiek és környékbeliek: Kiss Imre dob, Belicza András timbales, Moroni János konga, Rádi Tamás billentyű, Bakó Árpád basszusgitár, ifj. Csonka Zoltán gitár, Ilok Rudolf ének, Uzsorás Ádám ének és Csonka Zoltán gitár. A 2010-ben alakult zenekar az eltelt évek során jól összeszokott, az ország számos pontján fellépnek, de sikerrel játszottak már az országhatárainkon túl is. A romkerti koncertjeikre rendszeresen hívnak vendégzenészeket is. Ezúttal Pulius Tibor, a város emblematikus gitáros egyénisége, valamint a diákéveit Kecskeméten töltő Kertész Iván énekes lép színpadra a zenekarral. Iván az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tett szert, énekesként egyre több színházi produkciókba hívják meg vendégszereplésre.

Rossz idő esetén a koncert esőnapja: július 26., szerda 20 óra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!