Ökogyülekezet

2023.09.21. 19:48

Klímaválság keresztény szemmel: különleges előadás tartanak Kecskeméten

Mit tudunk tenni egyénként és felekezetenként azért, hogy mérsékeljük a klímaváltozás hatásait? Milyen gyakorlatokat vezettek be a gyülekezetek a közösség „zöldebb” működése érdekében? Hogyan váltak ökogyülekezetté? Hogyan kezeljük a klímaváltozás miatt érzett félelmünket? Ezekre a kérdésekre keresik a választ szeptember 28-án, 18 órakor a kecskeméti evangélikus templomban, egy különleges előadás és beszélgetés keretében.

Lizik-Varga Katalin

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Gáncs Tamás kelenföldi evangélikus lelkész, a Magyarországi Evangélikus Egyház Ararát Teremtésvédelmi Munkacsoportjának az elnöke előadása során sok érdekes és hasznos információt oszt majd meg a jelenlévőkkel – ígérik a szervezők. A beszélgetés keretében a Luther Kiadó bemutatja az előadó legújabb könyvét, Filterek nélküli mennyország címmel, amelyet a helyszínen meg is lehet vásárolni. Az esemény ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában