Kecskemét

2023.09.21. 16:29

Kakasfőző fesztivált tartanak a Széchenyivárosban

A Széchenyivárosi Napok keretein belül ismét fakanalat ragadhatnak a vállalkozó jellemek.

Orosz Fanni Flóra

Felvételünk a műkertvárosi kakasfőző napon készült

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Szeptember 23-án rendezik meg a Széchenyivárosi napok keretein belül a IV. Kakasfőző Fesztivált. Természetesen a főszerep ezúttal is a főzőcsapatoké lesz, de mint minden évben, most is gondolnak a családokra is, ezért egész napos programmal készülnek a szervezők.

A főzőcsapatokat már korán reggel várják a Széchenyivárosi kispiachoz, akik már hozzá is láthatnak az előkészületekhez. A megnyitó reggel nyolckor lesz majd, azt követően pedig elkezdődik az egész napos rendezvény, ahol a jó hangulatról 10:00-tól egészen az ebédidőig Németh Gusztáv és zenekara gondoskodik majd. Napközben a legkisebbek sem fognak unatkozni, hiszen többek között lovaskocsizni, ugrálóvárazni és arcot festetni is tudnak majd. Az eredményhirdetésre az ebéd után,  13:00 körül kerül sor, ezután pedig már a főzőcsapatok is megpihenhetnek és élvezhetik az egészen este tízig tartó családi napot. A délután folyamán olyan ismert előadókat láthatnak a kecskemétiek, mint Nótár Mary és a Desperado együttes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában