Rendezvény

2023.09.11. 07:00

Az Alzheimer kerül a középpontba a bajai programon

A Türr István Múzeum és Bácskai Művelődési Központ, a Baja Városért és Egészségéért Közalapítvány, a Bajai Szent Rókus Kórház Egészégfejlesztő Irodája és a Cédrus Református Egyesített Szociális Intézmény munkatársai közösen szervezik az Alzheimer Világnapi rendezvényt szeptember 21-én.

Márton Anna

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A programot  figyelemfelhívó szalagos sétával indítják reggel fél 9-kor a Cédrus Idősek Nappali Ellátása intézményből, a Telcs Ede utcából, a Bácskai Kultúrpalotába sétál a menet, majd a Szentháromság tér megkerülésével a polgármesteri hivatal előtt feltűzik a szalagot. A rendezvény 17 órakor filmvetítéssel folytatódik. Bemutatják a Kollár István rendezésében készült az Alzheimer, a kor amiről beszélni kell című díjnyertes dokumentumfilmet. Ezt követően interaktív közönségtalálkozót tartanak az alkotóval és szakmai vendégével, Dr. Menyhárt Miklóssal a Bácskai Kultúrpalotában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában