Kecskemét

2023.09.27. 14:33

Aranydiplomákat és Gyémánt okleveleket adtak át a Neumann János Egyetemen – galériával

A Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kara 22 Aranydiplomát és 10 Gyémánt emléklapot adott át a szerdai Ünnepi Tanácsülésén. 

Lizik-Varga Katalin

Aranydiplomákat és Gyémánt emléklapokat adtak át

Fotó: Lizik-Varga Katalin

Az 50 és a 60 évvel ezelőtt végzett hallgatókat, az egykori oktatókat és a vendégeiket dr. Palkovics András, a Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar dékánja köszöntötte.  

Dr. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora hangsúlyozta, hogy az intézmény és a kar jelenlegi vezetése és munkatársai meghatottan állnak a tisztes kort megélt egykori diákok előtt, hiszen mint mondta ők a tanúságtevői a kecskeméti felsőoktatás a kertészeti- és agrárképzés nagyszerű hagyományainak és hosszútávú eredményeinek. A rektor arról is beszélt, hogy sokat változott a világ azóta, amióta befejezték tanulmányaikat. Példaként a mesterséges intelligencia mindennapi használatát említette, majd felidézte az 1962-es és 1972-es évi világtörténeti eseményeket is. 

Az esemény végén következett az ünnepi pillanat, amikor Dr. Fülöp Tamás, rektor és Dr. Palkovics András, dékán átadták az Aranydiplomákat és a Gyémánt okleveleket az 1962-ben és 1972-ben végzett diákoknak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában