Bács-Kiskun

2023.09.18. 15:19

50 éves osztálytalálkozó és lakodalom is a legolvasottabb cikkeink közé került

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 37. héten.

Baon.hu

Fotó: Kapott fotó

Szombaton, szeptember 23-án bárki részese lehet Kecskeméten, a város legnagyobb násznépének!

Ha nem volna az európai uniós földalapú támogatás, illetve EU-s Agrár-környezetgazdálkodási támogatás, akkor jó esetben nullára jönne ki a szőlők után kapott bevétel eredménye – ezt a minap nyilatkozta a baon.hu-nak egy kiskőrösi termelő. Ennek az az oka, hogy az idén is alacsonyak a szőlő-felvásárlási árak, holott a költségek egy év alatt drasztikusan megemelkedtek.

Az eltelt negyedszázad alatt hagyománnyá érett Pataji Ősz 2023 nagyrendezvényt a hétvégén gazdag műsorfolyammal rendezték meg Dunapatajon. A nagyközség legnagyobb szabású, a Szelid üdülőfalu révén is országos hírű és látogatottságú eseményére a környező településekről is százak, a szombat esti Margaret Island koncertre pedig ezrek érkeztek a programoknak helyet adó sporttelepre.

A Petőfi Népe szeptember 13-ai számában található anyakönyvi híreket itt olvashatja.

Szép számban jöttek össze szombaton Kecskeméten, a Katona József Gimnáziumban 1973-ban érettségizett 4/b osztály tanulói. Az 50 éves osztálytalálkozót azonban négy tanuló és az osztályfőnök már nem érhette meg. Mindenkiről megemlékeztek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában