Összejövetel

2023.09.16. 20:30

50 éves osztálytalálkozó: a Katonás öregdiákok sikeres karriereket építettek

Szép számban jöttek össze szombaton Kecskeméten, a Katona József Gimnáziumban 1973-ban érettségizett 4/b osztály tanulói. Az 50 éves osztálytalálkozót azonban négy tanuló és az osztályfőnök már nem érhette meg. Mindenkiről megemlékeztek.

Sebestyén Hajnalka

Az öregdiákok boldogan álltak össze egy csoportképre

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az öregdiákok elmesélték: rendszeresen, ötévente találkoznak, sőt volt olyan közbenső év is, amikor dupláztak. A legtöbben részt vesznek a nosztalgikus rendezvényeken, többen külföldről jönnek haza, csak a találkozó kedvéért. Az 50 éves találkozót a Három Gúnárban ünnepelték meg, a nosztalgiázásra most is volt, aki Angliából, illetve Németországból utazott haza. 

Az egykori osztály jó csapat volt, nagyon szép tanulmányi eredményeket mutathattak fel. Négyen orvosok lettek, többen mérnökök, és még többen pedagógusok. Sokra vitték, szép karriereket építettek. 

Osztályfőnökük dr. Szekér Endre tanár úr volt, aki sajnos már nem lehet közöttük. Sajnos már négy diáktársukat is elvesztették. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában