Fejlesztés

2023.08.03. 16:48

Több járdát is építhetnek Baján

Egy járdaszakasz már elkészült, egy másik megépítése pedig tervben van Baja egyes körzetében, ahol a gyalogosok biztonságos közlekedést szeretnék megteremteni.

Márton Anna

Csubákné Besesek Andrea önkormányzati képviselő és Ott Mátyás ügyvezető

Fotó: Márton Anna

Az egyes körzetben nagyon sok olyan hely van, ahol járdát kellene építeni, vagy javítani, és most szerencsére a Csaba és a Botond utca között az Akácos utcában egy kis járdaszakaszt sikerül létrehozni. Ezen a helyen még nem volt soha járda, most megvalósulni látszik, tudtuk meg Csubákné Besesek Andreától, a körzet önkormányzati képviselőjétől (Fidesz-KDNP). 

Tízszer húszas térkőből készül majd a járda, kerti szegéllyel megy végig és a sarki kereszteződésben kiemelt útszegély lesz, azért, hogy a kerékvetés erősebb legyen, így a kismamáknak nem az úton kell tolniuk a babakocsit. − A munkálatok zajlanak és reméljük, hogy nem ez az utolsó, mert ebben a járdaépítési projektben még a Széna utcában egy rövid szakasz építése megvalósulhat. A munkát a Kommunális Non Profit Kft. munkatársai végzik. Hálás köszönet érte, hogy ebben a nagy melegben is dolgoznak − mondta hírportálunknak Csubákné Besesek Andrea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában