Programajánló

2023.08.09. 12:09

Nyáresti koncertsorozat kezdődik csütörtökön a kecskeméti Vasútparkban

Vasovszki, Döme, Korbiuszi Csomó, Hajdu Erik és Bíró Csongor Vitéz – röviden, tömören a Chillzone repertoárja, csütörtöktől szombatig a kecskeméti Vasútparkban.

Sebestyén Hajnalka

Vasovszki Norbert

Forrás: Beküldött fotó

Kecskeméten, a Hírös Agóra tavaly szervezte meg először a Noszlopy Gáspár Park Vasútparki részén szabadtéri ingyenes koncertsorozatát, a Chillzone-t. Idén három egymást követő estén újra várják a közönséget lazítani, zenét hallgatni, táncolni, enni, inni, kinek mihez van épp kedve. Idén a Neumann János Egyetemmel való közös együttműködésük a „Géniusz a kultúrában” keretében, ebben a sorozatban is részt vesznek.

Chillzone a Noszyban lineup:

Augusztus 10. csütörtök 20:30 - Vasovski Live // NEUMANN VIBES
Augusztus 11. péntek 19:30 - Döme the mask, 20:30 - Korbiuszi Csomó
Augusztus 12. szombat 19:30 - Hajdu Erik, 20:30 - Bíró Csongor Vitéz

Vasovski Live

DJ-szett hangszerekkel, ez a Vasovski Live. Mr. Vasovski DJ szettjét Herold Péter szaxofonnal, Ferencz Péter (Peet Project) hegedűvel színesíti. Sok éves barátság és munka köti össze a srácokat. A kecskeméti születésű Vasovski Norbert célja mindig az volt, hogy valami többet, különlegesebbet tudjon adni a fellépései során.

Döme the Mask

Beatboxos, rapper, énekes, dalszerző különleges zenei produkciója. Zenész felmenőinek köszönhetően, a hangok világába született.

Korbiuszi csomó

Vetítéssel egybekötött instrumentális, magyar és angol dalok előadása loop gép segítségével. Korbi saját és feldolgozott zenei anyagból dolgozik; instrumentális dalokat is játszik, de időnként versmondásra vagy dalok rögtönzésére is vetemedik. A hallgató, néző utaztatása zenei műfajokon és emberi szenvedéstörténeteken keresztül történik. 

Hajdu Erik

Hajdu Erik énekes, dalszerző, dalszövegíró és a Chain Bridge Pop zenekar frontembere. 2021 óta építi szóló karrierjét. 2021-ben a „Szürke madár”, legelső „nem zenekaros” száma a DAL 21 - dalválasztó műsorban elődöntős lett.

Bíró Csongor Vitéz

Bíró Csongor Vitéz, énekes, gitáros Greatest Hits műsora, hazai és világslágerek feldolgozásával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában