Foglalkozások

2023.08.16. 21:24

Mesevilág a Cifrapalotában – galériával

A szerdai foglalkozáson Szent György herceg és a sárkány történetével ismerkedhettek meg az ovisok.

Orosz Fanni Flóra

A gyerekek pokrócokon körbeülve csenden és odafigyelve hallgatták a mesemondó szavait

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A nagy érdeklődésre való tekintettel augusztusban is folytatódnak a szünidei foglalkozások a Cifrapalotában. Minden szerdán 10 órakor várják az ovis korosztályú gyermekeket a Cifrapalotába. A foglalkozást Merinu Éva tartja, aki játékossággal vonja be a résztvevőket a történetekbe, hogy a nyári időtöltés aktívan teljen.

Az augusztus 16-i alkalmon az ovisok Szent György herceg és a sárkány történetével ismerkedhettek meg. A gyerekek pokrócokon körbeülve csenden és odafigyelve hallgatták a mesemondó szavait, de mikor eljött a szereplés ideje, bátran részt vettek a rögtönzött színdarabban. Az önként jelentkezők beöltözhettek, így a kislányok közül volt aki hercegnő ruhát viselt, a kisfiúk közül pedig volt, aki herceg kosztümbe bújhatott. Miután a gyerekek megismerték a történetet, a kézműves teremben folytatódott a program, ahol a meséhez illően sárkányos álarcot készítettek maguknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában