Program

2023.08.23. 18:04

Két turnusban rendezik meg Kecskeméten a Hírös Vacsorát

A kecskeméti főtéren rendezi meg csütörtökön a Hírös Hét Fesztivál keretében a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Hírös Vacsorát.

Barta Zsolt

Az idén is Kecskemét központjában rendezik meg a Hírös Vacsorát

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Ez már a tizenötödik alkalom, amikor jótékonysági rendezvényre várja a vállalkozások képviselete a polgárokat. Mivel nagyon népszerű a rendezvény, ezért a főtéren két turnusban, 17.30-kor és 19 órakor kóstolhatják meg a Kecskeméti Csárda két ételét. Az egyik egy hagyományos pacalpörkölt, köményes burgonyával, savanyúsággal tálalva. A másik menü sertéstarja, burgundi mártással, savanyított zöldségekkel és grillezett jércemellsteak, fokhagymás-fűszeres parázsburgonyával. A rendezvény célja, hogy a befolyt bevételből támogatást kapjanak a hátrányos helyzetű, de jó eredménnyel tanuló szakmunkásjelölt diákok. Eddig minden évben a  karácsonyi kamarai küldöttgyűlésen kapták meg a Kecskeméti Szakképzési Centrum kiválasztott diákjai a szociális támogatásokat. Eddig több mint 120 diák jutott így anyagi támogatáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában