Összefoglaló

2023.08.07. 15:13

Halálos áramütés Kecskemétnél és a Hírös Hét Fesztivál programajánlónk is a legolvasottabb cikkeink között

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 31. héten.

Baon.hu

Halálos áramütés ért egy teherautó vezetőjét Kecskemét határában

Fotó: Donka Ferenc

Néhány városrészben változásokat eszközölnek augusztustól szelektív- és zöldhulladék elszállításban. Nem a gyakoriság, hanem az elszállítási nap változik. Emellett kettő helyett már csak egy ügyfélszolgálati irodát működtetnek, de ott nagyobb létszámmal. Többek között ezekről is beszámolt Csongor Attila, a Duna-Tisza Közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (DTkH) ügyfélkapcsolati vezetője a Gong Rádió Téma műsorában.

Karbantartási munkálatok miatt van szükség augusztus végén a kecskeméti strand ideiglenes bezárására.

Egy teherautó vezetőjét érte halálos áramütés az 5-ös számú főút mellett, Kecskemét határában csütörtök délután.

Augusztus 22-27. között rendezik meg Kecskeméten, a Hírös Hét Fesztivált. A neves fellépők mellett újdonság, hogy idén a szervezését átvette a Hírös Agóra. A programok közül mindenképpen kiemelkedik a Bagossy Brothers Company koncertje, valamint az István a király rockopera.

A helyi ingatlanok közt találtunk arra a házra, amely csendes, békés környéken épült és hatalmas életteret biztosít lakóinak. A kültéri medence, a három fürdőszoba és a sok gardrób is kifejezetten alkalmassá teszi az épületet arra, hogy mindenki megtalálja benne a maga számítását. Azon sem kell agyalni, hogy rendezze be, hiszen teljes bútorzattal a családjáé lehet. Magányos farkasoknak nem ajánljuk!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában