A hét ingatlana

2023.07.30. 19:47

Luxus Kecskeméten: 334 négyzetméter igényeseknek!

A helyi ingatlanok közt találtunk arra a házra, amely csendes, békés környéken épült és hatalmas életteret biztosít lakóinak. A kültéri medence, a három fürdőszoba és a sok gardrób is kifejezetten alkalmassá teszi az épületet arra, hogy mindenki megtalálja benne a maga számítását. Azon sem kell agyalni, hogy rendezze be, hiszen teljes bútorzattal a családjáé lehet. Magányos farkasoknak nem ajánljuk!

Baon.hu

Kecskemét kertvárosi övezetében, kültéri medencés, 875 négyzetméteres telken, újszerű modern otthon teljes bútorzattal eladó!

 
 
 

Igazi kuriózum, a nappaliból kilépve a terasz mellett a medencében élvezhetjük a nyugalmat! A kiváló minőségű alapanyagokból épült otthon, tágas nappalit, négy hálószobát, több gardróbot és három fürdőszobát foglal magába. A ház előtt több térkövezett parkoló, garázsban két autóval lehet parkolni. A tulajdonosok a házat egy éve használják életvitelszerűen, teljesen befejezett még a kertészet is, így minden részlete beüzemelésre került! Ez a legideálisabb állapot az új tulajdonosnak a birtokbavételre!

 
 

A funkcionális terek két szinten helyezkednek el, köztük egy kényelmes lépcső teremt belső kapcsolatot.

Földszint:

– tárolókkal felszerelt, kényelmes dupla garázs

– előtér, hálószoba saját fürdővel

– mosdó

– nappali, amerikai konyhával

– fedett terasz

– kültéri medence

– 5x5-ös melléképület, fedett kültéri konyha és terasz

Emelet:

– emeleti nappali, terasszal

– háztartási helyiség

– három hálószoba

– gardróbok

– egy fürdő zuhannyal és káddal + egy mosdóval és zuhanyzóval

 
 

Automata árnyékolókkal felszerelt a ház, a zsaluzia maximális hatásfoka mellett kiváló hő-zajszigetelő és a megjelenés szempontjából is kiemelkedő! A ház egészére jellemző a minőség, modern és klasszikus jegyek ízléses találkozása! [...]”

 

További luxusházak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!