Országos Állatkertek Éjszakája

2023.08.24. 18:21

Fáklyafényes hangulat a Kecskeméti Vadaskertben

Pénteken este fáklyafényben úszó varázserdővé változik a kecskeméti Vadaskert. Csatlakoznak az Országos Állatkertek Éjszakája programhoz.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: Kecskeméti Vadaskert

Pénteken 18.30 és 23 óra között várják a látogatókat e különleges élménnyel. Az egész estés program keretében az állatgondozók több ikonikus állat látványetetését mutatják be, mint például szibériai tigrisek, afrikai oroszlánok, egzotikus majmok, kisragadozók és növényevő nagyvadak. A szarvasokat, a csacsikat, a pónikat és az antilopokat a látogatók maguk is megetethetik a már előkészített csemegékkel. A látványetetés 19.20-kor két helyszínről egyszerre indul. Később, 20.20-kor is lesz még egy látványetetés a mosómedvék, borz és a barnamakik érintésével. 

20 órától a Csörömpölők Együttes lép az Vadaskert színpadára. Az este folyamán több helyszínen további élmények és izgalmak várják az érdeklődőket a standoknál, lesz hüllő- és trófeabemutató, állati kincsek standja, teknős- és óriáscsótány tapogatózó, ajándék arcfestés, éjjeli hangulatzenélés. A gyermekek az esti homokozóban és légvárakban is játszhatnak. A hüllő bemutató és kígyóshow 20.15-kor, a hangulatzenélés 21 órakor kezdődik. 

A Vadaskert 23 órakor zárja be kapuit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában