dr. Barta Gábor

2023.08.29. 20:15

A Mount Everest alaptáborába kalauzol el a kecskeméti könyvtár legújabb előadása

Csütörtökön 16.30-kor a Mount Everest csúcsai között barangolhatnak virtuálisan az érdeklődők dr. Barta Gábor előadása során a kecskeméti Katona József könyvtárban.

Sebestyén Hajnalka

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Újabb izgalmas előadás hallgatható meg az Utazók a Könyvtárban című turisztikai előadássorozat keretében. Ahonnan látni a világ tetejét. Nepál – Mount Everest alaptábor túra címmel dr. Barta Gábor, a Kecskeméti Áldozatsegítő Központ koordinátora tart lélegzetelállító képekkel színesített előadást.

A könyvtár ajánlójában olvasható Barta Gábor gondolatai is az előadáshoz kapcsolódóan. „Talán sokak álma, hogy egyszer fent lehessenek a világ tetején és testközelből tapasztalhassák meg, hogy a Himalája magaslataihoz képest valójában csak apró porszemek vagyunk mi, emberek a világegyetemben. Ahogy mondani szoktam: nem kell, hogy mindez vágyálom maradjon. Az Everest alaptábor túra bemutatásán túl a sikeres teljesítéshez kínálok hasznos tippeket, trükköket, valamint bemutatom azt is, hogyan lehet költséghatékonyan megszervezni ezt a magashegyi kirándulást.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában