Közlemény

2023.07.24. 19:28

Keddtől már az új gerincvezetéken érkezik az ivóvíz Kunszállásra

A Bácsvíz Zrt. július 25-én, kedden átáll a kiskunfélegyházi regionális vízszolgáltatásra Kunszálláson – adta hírül közösségi oldalán a kunszállási önkormányzat.

Maksa Balázs

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

– Tájékoztatjuk önöket, hogy az átállás vízminőségbeli problémákat eredményezhet egyes fogyasztói végpontokon. Az áramlási irányok esetleges megváltozása a hálózati hidraulikában zavarossá teheti a vizet. A fentiekből eredő vízminőségi kifogásokat kérjük, hogy az alábbi központi számon jelentsék a fogyasztók: +36-80/200-423 – olvasható a bejegyzésben. Mint írták, a vízhálózat munkatársai felkészülnek a problémák kezelésére.

– Bízunk benne, hogy a rövid átmeneti időszakot követően kifogástalan minőségű ivóvizet fogyaszthatunk! – zárul a közlemény.

Mint arról korábban beszámoltunk, a vízszolgálatás minőségét javító projekt során a félegyházi kanyartól a volt gázcseretelepig bezárólag az út jobb oldalán vízvezetéket telepítettek, mely a település eddiginél jobb minőségű ívóvízellátását lesz hivatott biztosítani. Vagyis a jövőben Félegyházáról érkezik a jó minőségű ivóvíz Kunszállásra. December végére a teljes, csaknem egy kilométeres szakasz mintegy háromnegyede elkészült, az év elején a bekötőutak átfúrása, egy szervízakna telepítése és egy kritikusabb szakasz építése valósult meg. Az elmúlt időszakban pedig a munkálatok az utolsó közel 200 méteres szakasz feltárásával és a csővezeték telepítésével folytatódtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában