Jakabszállás

2023.07.02. 16:44

Jakab-napi Vigasságra várják az érdeklődőket

Pénteken és szombaton pezseg majd az élet Jakabszálláson, a parkerdőben. Először a Falvak Éjszakája rendezvénysorozat, majd a Jakab-napi Vigasság keretében zajlanak a szórakoztató zenés és kulturális programok.

Sebestyén Hajnalka

Képünk a tavalyi Jakab-napi vigasságon készült

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A IX. Falvak Éjszakája jakabszállási programsorában pénteken 18 órakor Kalap Jakab gyerekműsora, 19 órakor a Grapevine tánccsoport látványos showműsora látható. Ezt követően 20 órától Gáts Éva és Hoffman Richárd műsora szól mai és régebbi slágerekkel, 21.30-kor pedig érkeznek a tűzzsonglőrök, a közönség Junglers of the Village lélegzetelállító bemutatóját tekintheti meg. 

Szombaton a Jakab-napi Vigasság zajlik szintén a parkerdőben. 16 órakor lesz az Új életek sétánya átadó ünnepsége, 17.30-kor a díjátadó és az ünnepélyes megnyitó. 18.10-kor kezdődik a Vivát Bacchuss acapella énekegyüttes showműsora. A színpadon 19 órakor az Aprólábak néptánc csoport, 19.15-kor a Jakabi citera szakkör látható az akasztóiakkal közösen. Továbbiakban 19.25-kor a Borvirág Táncegyüttes, 21 órakor Sándor Péter színművész operett műsora szerepel a programban. Az estet 21.20-tól retró és dance slágerekkel DJ Vincze Joe zárja.

Fotó: Bús Csaba / achív-felvétel


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában