Katona József Könyvtár

2023.07.21. 07:00

Időseknek tartanak internet-használati oktatást Kecskeméten

Ma már az idősebb generáció is szívesen követi az online világ történéseit. Azonban sokszor nehezen boldogulnak a számítógép és az internet világában. A kecskeméti Katona József Könyvtár nekik szeretne segíteni az ősztől induló internet-használói tanfolyam megszervezésével.

Lizik-Varga Katalin

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az idősebb korosztályban sokaknak gondot jelent, hogy eligazodjanak az online csevegőfelületek és a közösségi média útvesztőiben. Azonban a gyermekeikkel és az unokáikkal a legtöbben szeretnék ilyen módon is tartani a kapcsolatot, és természetesen nem utolsó sorban lépést szeretnének tartani a digitális fejlődéssel is. A kecskeméti Katona József Könyvtár most ebben igyekszik segíteni. Ősztől 30 kontaktórás, 5 hétig tartó internet-használói tanfolyamot indít az intézményben, melyre szeretettel várják az érdeklődőket.

A résztvevők a kurzuson belekóstolhassanak az internethasználat fortélyaiba, és megtanulhatják azt is, hogy hogyan tudnak biztonságosan kapcsolatot teremteni szeretteikkel a közösségi médián keresztül. 

Jelentkezni a könyvtárban és az alábbi telefonszámok egyikén lehet: 06-76/500-560 , 06-76/500-565.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában