Beruházás

2023.07.07. 17:45

Helyére kerültek a csapadékvíz-tárolók Kunbaracson

Szemléletformáló fórumbeszélgetéssel zárult a Kunbaracs község belterület védelmét szolgáló vízelvezetőhálózat fejlesztése, rekonstrukciója elnevezésű pályázat Kunbaracson.

Gulyás Sándor

Fórumbeszélgetéssel zárult a Kunbaracs község belterület védelmét szolgáló vízelvezetőhálózat fejlesztése

Fotó: Beküldött fotó

A belterület védelmére és vízelvezető-hálózat fejlesztésére 72,85 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében. A projekt részét képezte a lakosság szemléletformáló tájékoztatása is. A fórumon a vizek helyben tartásának fontosságára hívták fel a figyelmet és ehhez gyakorlati megoldásokat is bemutattak a szakemberek. Figyelmeztették a lakosságot a létrehozott csapadékvíz-elvezető infrastruktúra fenntartásának, karbantartásának fontosságára is. A pályázat keretében 15 darab 200 liter űrtartalmú csapadékvíz-tárolót sorsoltak ki a fórum résztvevői között. A edények kiszállítását az önkormányzat biztosította azok számára, akik ezt nem tudták megoldani.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában