Helvécia

2023.07.27. 19:44

Hamarosan megújul a Feketeerdői iskola sportcsarnoka

Helvécián a Feketeerdői Általános Iskolánál pályázati támogatás segítségével hamarosan megújul a sportcsarnok tetőszerkezete és fűtésrendszere.

Sebestyén Hajnalka

Helvécia sportcsarnoka

Fotó: Sebestyén Hajnalka

A munkálatokra közel 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az önkormányzat a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretén belül. Jelenleg a közbeszerzési pályáztatás zajlik a kivitelezési munkálatokra, a beérkező ajánlatok elbírálása folyamatban van.

A Bács-Kiskun vármegyei önkormányzat által koordinált TOP PLUSZ pályázat révén újulhat meg energetikailag az 1992-ben épült sportcsarnok, melynek felújítása már több mint tíz éve várat magára. 

A felújítás során lecseréli a kivitelező a sportcsarnok tetőszerkezetét, a mai kornak és energetikai szabványoknak megfelelően. A létesítmény hőtermelő berendezéseit korszerűsítik, illetve kicserélik az alacsony energiafogyasztás érdekében. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában