Látványtervek

2023.07.07. 16:59

Felújítják a Felsőtemető ravatalozóját Kiskunfélegyházán

Régi adósságát törleszti a város azzal, hogy hamarosan felújítják a Felsőtemető ravatalozóját. Az épületről készült látványterveket a napokban tette közzé közösségi oldalán Csányi József, polgármester.

Vajda Piroska

Látványterv a Felsőtemető ravatalozójáról

Forrás: Csányi József Facebook-oldala

Mint írja, reméli, hogy a megvalósuló fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy méltó módon vehessenek búcsút elhunyt szeretteiktől a félegyháziak. Közleményéből kiderül, hogy még az idén felújítják a Felsőtemető főútját. A terveink szerint pedig jövőre teljesen újjáépítik a ravatalozót és a környezetét, ahol a gyászolók árnyékolt, esőmentes környezetben tudják majd leróni kegyeletüket.

A fejlesztéssel kapcsolatban megtudtuk, hogy az elkészült látványtervek birtokában jelenleg a kiviteli terveken dolgoznak a szakemberek, amiből majd kiderül, hogy mekkora forrás szükséges a felújításhoz, amit egyébként saját forrásból szeretne megvalósítani az önkormányzat. Azt is megtudtuk, hogy a temetői út felújítása augusztusban kezdődik, jelenleg a közbeszerzési eljárás van folyamatban. 

Látványterv
Forrás: Csányi József Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában