Vakációs Napok

2023.07.04. 12:33

Erdei táborban is jártak az ágasegyházi diákok

E hét pénteken egynapos nyári tábort tartanak az Ágasegyházi IKSZT és Sportolási Központ Faluházában. A kézműves foglalkozásokon túl lesz arcfestés, csillámtetkó, elsősegély-bemutató, bűnmegelőzési előadás. Érkezik a Hírös Rescue Team is, így a gyerekek nagy örömére ismét láthatnak kutyás bemutatót, mely minden alkalommal nagy sikert arat.

Sebestyén Hajnalka

A szalonnasütés jó hangulatban telt el

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Az Ágasegyházi IKSZT és Sportolási Központ július végén rendezi meg a hagyományos egyhetes Vakációs Napok elnevezésű programját, mely idén is izgalmas kikapcsolódásnak ígérkezik az ágasi gyerekek számára.

A helyi iskolások sok szép élménnyel kezdhették meg a nyári vakációt. Júniusban is több izgalmas esemény történt velük. Többek között a negyedikesek erdei iskolában vehettek részt a Szelidi-tó partján. A négy nap alatt megismerkedtek a tó és környékének növény- és állatvilágával, néphagyományaival a gyalogos- és csónaktúra, hajnali madárles, kalocsai tányér festése és izgalmas csapatjátékok során. Az apró vízi élőlényeket mikroszkóp alatt figyelték meg. A madárfiókák gondozását élménypedagógiai játékokon keresztül tapasztalták meg. Az utolsó estét hangulatos tábortűz és szalonnasütés zárta.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában