Suska Kör

2023.07.12. 18:34

Egyre többen suskáznak Kecskeméten is

Az Ádám Péterné Gizella által vezetett Kecskeméti Suska Kör újabb tagokkal bővült az e havi találkozón. A csereberekör továbbra is nyitott, bárki csatlakozhat.

Sebestyén Hajnalka

Ezúttal is sokan vettek részt

Fotó: Kapott fotó

Hétfőn tartotta meg júliusi találkozóját a Suska Kör Kecskeméten, a Cédrusnet udvarán. A csereberecsoportban mindent csak suskáért lehet beszerezni, de a tagok nagyon gyorsan megértették és megszerették ezt az újfajta fizetési módot.

Ádám Péterné Gizella örömmel számolt be tapasztalatairól. Nagyon jól sikerült a találkozó, tizenöten jöttek össze, köztük öt új tagot is köszönthettek. A meghitt, családias hangulatú rendezvényen sokat suskáztak, mindenféle termék új gazdára talált. Többek között táska, cukkini, cukkini krém, késélező, sajtos tallér, kombucha gomba, őszibarack és virág. Sőt, a csontkovács tagjuk a nagy meleg ellenére is lelkesen és nagy odaadással kezelte a négy jelentkezőt, természetesen suskáért. Mindenki elégedetten térhetett haza.

Fotó: Kapott fotó

Legközelebb augusztus elején találkoznak. Addig is a zárt Facebook-csoportjukban tartják a kapcsolatot, és közben is suskáznak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában