Jótékonyság

2023.07.31. 15:39

A kecskeméti műkerti sportegyesület látta vendégül a szegényeket – galériával

Az SC Hírös-Ép Egyesület szeretetebédjét ízlelhették hétfőn a kecskeméti Wojtyla Barátság Központ népkonyhájára járó szegények, Kertész Zoltán elnök támogatásával. Két fiatal edző sporttársával, Kitl Zoltán szakmai vezetővel és Tóth Csaba technikai vezetővel együtt köszöntötték a rászorultakat, végül az ebédosztásban is segédkeztek.

Sebestyén Hajnalka

Finom ebéddel várták a népkonyhára járókat

Fotó: Karol Wojtyla Barátság Központ

A wojtylásoktól megtudtuk: a jótékonysági akció keretében kelkáposzta-főzeléket és Stefánia-szeletet fogyasztott a karitatív létesítmény közel százhúsz elesettje, kenyér, sütemény és – Roszik Tamás dunavecsei őstermelő jóvoltából – sárgadinnye kíséretében.

Kertész Zoltán, a Hírös-Róna Zrt. vezérigazgatója 1994-ben alapította az SC Hírös-Ép Egyesületet abból a célból, hogy kispályás labdarúgócsapatával el tudjon indulni az országos futsalbajnokságon. 1996-ban gyermeklabdarúgással bővítette a klubot, amelyre azóta is fő profilként tekint. 

Óvodáskortól kezdve 6-12 éves korig foglalkoznak a jövő reménységeivel. 2016-tól már felnőtt nagypályás csapatukba is várják a kecskeméti fiatalokat. Játékosaik kezét 12 éves kort követően sem engedik el. Partnerkapcsolataik révén segítséget nyújtanak a szülőknek a gyermekük számára legmegfelelőbb klub kiválasztásában, hogy az ifjú sportolók fejlődése töretlen maradjon. Mindezen felül ajtajuk mindig nyitva áll a volt játékosok előtt.

Kertész Zoltán friss hírként említette, hogy fiataljaik nemrégiben megnyerték a megyei másodosztályú bajnokságot, így az első osztályban folytatják a küzdelmet.

 



 



 



 



 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában