Szünidő

2023.07.31. 19:56

A kecskeméti Hercegnő táborban igazi hercegnővé váltak a kislányok – galériával

Kecskeméten egyedülállóan Hercegnő tábort szervezett Váczi Nikolett, a TST tánciskola vezetője. A 24 kislány egy hét alatt igazi hercegnővé vált, a végén oklevelet és koronát is kaptak. A vidám tábort a szülőkkel közös keringőzés zárta.

Sebestyén Hajnalka

A kishercegnők csoportképe

Fotó: Váczi Nikolett

Kecskemét A hip-hop stílusú táncterem néhány napra hercegnő-birodalommá vált a kecskeméti TST táncstúdióban. A 24 kis hercegnő nemcsak meséket hallhatott, készített hercegnős kiegészítőket, úri etikettet tanult, elsajátította a keringőzés alapjait, jumpingolt a tökéletes és egészséges testformáért, és természetesen sminkelt, modelljárást gyakorolt illetve nagy mennyiségben változtatta a hercegnői ruhatárát. 

Váczi Niki a tábor ötletéről mesélt először. – Kislányom, Noella most ötéves. Igazi vagány kis csaj, nagyon eredményesen hiphop táncol, ugyanakkor van egy hercegnői oldala, érzékenyebb oldala is. Ez adta az ötletet, hogy a kislányok néhány napra valódi kis hercegnővé válhassanak – mondta Váczi Niki.

A táborban 4-7 éves korosztály vett részt.  – Minden pillanatát nagyon élvezték a kislányok. Imádták a körömlakkozást, sminkelést. Korábban modell is voltam, így tanítottam nekik néhány mozdulatot a modelljárásból. Az illemtan sem maradt el, hiszen egy igazi hercegnő ismeri és alkalmazza az úri etikettet. Néhány nap után érezhető volt a hatás, nagyon tisztelettudóak voltak az asztalnál, és egymással is szépen beszéltek, sőt még pukedliztek is. Hatalmas sikere volt a hercegnő-ruházatoknak, néhányan 4-5 ruhát is hoztak magukkal. Játékokat is szerveztünk, melyet a hercegnőruhában kellett teljesíteniük – részletezte, majd a táborzárásról szólt végül. 

– A tábort apa-lánya, anya-lánya keringőzés zárta, mely nagyon megható volt. Ennek ötlete is Noellától származik. Egyik este, csak úgy spontán kérte az édesapját, keringőzzenek. Így ennek mentén találtam ki a tábor záróprogramját. Természetesen a végén a koronázás és az oklevelek átadása sem maradt el. Bízom benne, hogy minden kislány fantasztikus élményekkel gazdagodott. A visszajelzések nagyon jók, így jövőre szinte biztos, hogy lesz folytatás – tette hozzá Váczi Niki.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában