Napközis tábor

2023.06.27. 13:17

Sportsikerek és táborélmények a helvéciai Feketeerdői iskolában – galériával

Ezen a héten is zajlik a napközis tábor a helvéciai Feketeerdői Általános Iskolában.

Sebestyén Hajnalka

Kecskeméten, a Tűzoltóságon is jártak a gyerekek, ahol a tűzoltók bemutatták számukra a munkájukhoz szükséges felszerelést

Fotó: Beküldött fotó

Remekül érzik magukat a gyerekek. Az iskolai belső programok közül az egyik legnépszerűbb a kókuszgolyó készítés volt, az ízletes finomságokat örömmel el is fogyasztották a gyerekek. Emellett kézműveskedtek, jártak játszóházban, a Manó Farmon, és Kecskeméten, a Tűzoltóságon, ahol a tűzoltók bemutatták számukra a munkájukhoz szükséges felszerelést. Természetesen a legbátrabbak az autóba is beszálltak. 

Kókuszgolyó készítés
Fotó: Beküldött fotó

A Feketeerdői Iskolában a közelmúltban nagyon szép sporteredmény is született. A tanévzáró előtti napokban rendezték meg a Kis Iskolák Sportversenyének Diákolimpia Országos Döntőjét Debrecenben. A versenyen a megyebajnoki címet szerzett gyerekek képviselhették iskolájukat, megyéjüket. A kétnapos eseményen Helvéciáról Jobbágy Lóránd 3. osztályos tanuló a 3 próba egyéni összetett versenyszámban (60 méter futás, távolugrás, kislabdahajítás) hatalmas egyéni csúcsokat elérve bronzérmet szerzett. A futószámoknál 800 méteren Dinnyés Kamilla 8. osztályos tanuló 7. helyen végzett, míg a svédváltó csapat a tavalyi bronzérem után ezúttal is nagyon szépen szerepelt, és szoros versenyben a 8. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Kiss Katalin, Kiss Hajnalka, Ágoston Kitti, Kollár Noémi. A diákokat Kisházi Ákos és Illés Tibor testnevelők készítették fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában