Kecskemét

2023.06.16. 18:31

Nyugdíjas juniálist tartanak a Szabadidőközpontban

Szombaton nyugdíjas juniálist rendeznek a kecskeméti Szabadidő Központban. A program 10 órakor közös sétával indul, a színpadon pedig 14 órától egymást érik a szórakoztató műsorok.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda

A Nyugdíjas juniális 10 órakor a Séta az egészségért programmal veszi kezdetét. A rendezvényen képviselteti magát az időseket segítő Gondos óra program csapata, akik 13 órától várják az érdeklődőket. 

A Juniális remek alkalom arra, hogy a város különböző pontjain működő nyugdíjas klubok is műsort adjanak, valamint az időseket szórakoztató programok helyet kapjanak. A színpadi előadások 14 órától láthatók. Először ifj. Császár Cirill trombitán játszik, majd a Naplemente Klub népdalköre énekel. A dalcsokrot követi a Grapevine Táncegyüttes, és az Örömtánc Gyöngyösi Ildikóval. Fellép a délután folyamán a Műkertvárosi Nyugdíjas Klub Gyöngyvirág énekkara, a Hunyadivárosi Nyugdíjas Klub Tánccsoportja, a Fantasy Dance Company és az Örömtánc Szászné Ilussal. 

A Kecskeméti Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat ajánlásával Kesztyűs Kira, Üres-Farkas Johanna, Kovács-Sebestyén Patrik és Dóka Enikő énekel. 16.30-tól Gáspár Dávid operettslágereket ad elő, 17 órától a Kecskemét Táncegyüttes táncol, 17.20-kor lép színpadra Komonyi Zsuzsi.

Közben 14.30-tól ismeretterjesztő programok láthatók-hallhatók: lesz honvédségi, rendőrségi bemutató, hallásvizsgálat, készülékek bemutatása, gyógycipők mintavétele, vérnyomás-, vércukor és koleszterin-szint mérés, dietetikus tanácsadás, Nordic-walking oktatás.

Mindezek mellett a gyerekekre is gondoltak a szervezők. Választhatók kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, nagy méretű hagyományőrző fajátékok.


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában